Caminem pels 50 anys!

Bona nit famílies!

Aquest dissabte es van recollir moltes de les butlletes que l’esplai de famílies va entregar al festival de nadal sobre l’excursió a Montserrat, i ja hi som moltes! Tot i així, per les més despistades, us deixem a continuació el link per descarregar-vos la infografia tan xula que van crear que explica els 3 tipus d’itineraris que es duran a terme el 20 i 21 de març. Tria amb el que et sentis més còmode i apuntat! Teniu fins aquest dissabte dia 18 per entregar la butlleta!

Infografia Montserrat famílies 50è — pica el link i descarrega’t la infografia!

L’esplai de famílies ja ha creat diferents comissions i estan organitzant tota l’excursió amb moltes ganes! Ep, si et fa il·lusió i estàs motivat/da en donar-hi un cop de mà, de ben segur que hi ha lloc per tu! A continuació, deixem dos correus electrònics de dos pares que formen part de l’esplai de famílies que us poden respondre dubtes de l’excursió! Si voleu aclarir algun aspecte, teniu dubtes o esteu interessats en participar de la eva organització, escriviu-los que no mosseguen!

  • Fonollosaguasch@gmail.com (Oriol)
  • Jordimcosta@gmail.com (Jordi)

Ens fa moltíssima il·lusió anunciar que ja som moltes les que hi participarem, i us animem a totes les que encara us ho estigueu pensant en no dubtar-hi més! Gràcies per la feina esplai de famílies i a seguir endavant. Us mantindrem informades!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s