Què fem?

L’Esplai Sant Josep de Calassanç acull a infants, adolescents i joves els dissabtes de setmana lectiva, de 16h a 19h. Actualment hi ha 6 grups d’edat compresos entre els 4 i 17 anys, amb un grup de monitors adient per cada edat.

Les activitats estan adequades a cada grup d’edat i són tant diverses com: joc de rol, joc de pistes, gimcanes, cinefòrum, tallers, jocs cooperatius, etc.

EXCURSIONS

Un cop al trimestre realitzem una excursió de cap de setmana tots els grups d’edat junts. En aquestes excursions, anem a cases de colònies per estar en contacte amb la natura i fer activitats que no es poden realitzar dins de la ciutat. Com a punt de comunió d’aquestes excursions, el diumenge pel matí realitzem una activitat comuna on participen tots els infants.

Per poder anar a aquestes excursions, s’ha de fer el pagament i portar el resguard a l’esplai setmanes abans. A més, s’haurà de tenir la documentació  de curs actualitzada.

Per estar al dia de les activitats que anem fent, tenim comptes al Twitter, Facebook i Instagram on anem penjant fotografies i textos.