Esdeveniments especials

ACTIVITATS D’ESTIU

Les dues primeres setmanes de juliol, el nostre esplai, fa la motxilla i se’n va 13 dies de colònies. Lluny de la ciutat anem a gaudir d’uns dies de contacte amb la natura i de desconnexió de les noves tecnologies. Tot i que hi anem tots els grups junts, cadascun fa activitats per separat adequades a la seva edat, però també compartim entre tots activitats comunes com: Olimpíades, nit de l’amor, nit de la por, excursions de tot el dia, tallers, etc.

Per poder assistir a aquestes colònies, fem una reunió informativa, aproximadament a l’abril, on es fa una preinscripció per saber el nombre de nens i nenes que serem. A més a més, cal fer el pagament corresponent que s’haurà de portar abans del dia límit. També, caldrà portar la fitxa de colònies.

CAMPAMENTS DE SETMANA SANTA

Els quatre primers dies de Setmana Santa l’esplai organitza uns campaments, on els grups de Petits, Mitjans Petits i Mitjans Grans, se’n van tots junts amb tendes de campanya a un terreny enmig de la natura. El grup de Grans i Punts, per separat, busquen una ruta que els hi permeti treballar l’esforç i l’autosuperació.

Per poder assistir a aquests campaments, fem una reunió informativa, aproximadament al febrer, on es fa una preinscripció per saber el nombre de nens i nenes que serem. A més a més, cal fer el pagament corresponent que s’haurà de portar abans del dia límit, també, caldrà portar la documentació al dia.

ACTIVITATS ESPECIALS DURANT EL CURS

  • COMICC: L’esplai també forma part de la coordinadora infantil i juvenil del Clot-Camp de l’Arpa, en la que participa activament de les seves activitats que s’organitzen dos cops a l’any.
  • Fòrum de la Fam: El fòrum de la fam són unes jornades que es duen a terme al febrer i que organitza la parròquia Sant Josep de Calassanç per tal de recaptar diners per als més necessitats.
  • Pujada al Pessebre: La pujada el pessebre és una excursió que fa tota la comunitat del casal Sant Josep de Calassanç que està composta principalment per la Parròquia, agrupament escolta Rudyard Kippling, Jove teatre Calassanç i centre d’esplai. És una excursió de tot el dia on fem un cim del territori Català.