Samarretes i dessuadores 50è!

Bon dia famílies,

Durant aquests dies ja heu anat recollint les samarretes i dessuadores del 50è. L’equip de monitores vam decidir encarregar l’estampació a Baobag, una marca de roba i complements serigrafiats artesanalment a Barcelona. És una marca que aposta per una moda més sostenible, usant tintes ecològiques i treballant amb proveïdors que aposten pel comerç just i el medi ambient. Mireu què xules!!!

IMG_20191124_190122  IMG_20191124_190042

Recordem que encara les podeu venir a recollir aquest dissabte dia 30 de novembre (a partir de les 19h) i el 14 de desembre que és el dia del festival de nadal (12h del matí). Bon inici de setmana i fins dissabte!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s