Primeres activitats del 50è!!

Aquest dissabte hem começat a fer coses pel 50è de l’esplai. Volem que aquest any sigui molt especial i per això hem decidit començar a fer un petit projecte. Estarem pintant les parets de l’esplai aquests dies i quedarà completament diferent!! De moment només les hem pintat de blanc, pero no durarà molt… Petits, Mitjans Petits, Mitjans Grans i Grans hem pintat la paret i també hem fet jocs al pati!

Volem que l’any del 50è sigui un any on tant monitores, nens, nenes, joves, families i ex-monitors estiguin implicats amb aquest any ple d’activitats. Que tots hi participem ja que a l’esplai hi som tots!

Estigueu atents i atentes perque hi haurà novetats ben aviat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s