Dates d’inscripcions!

Bona tarda famílies! S’acosta ja l’inici de l’esplai, i us deixem a continuació una infografia amb les dates i hores d’incripcions i el que heu de portar quan vingueu a l’esplai. Us hi esperem!!! Si no poguéssiu venir, feu-nos-ho saber a les monitores!

Inscripcions (1).jpg

Recordem, també, que aquest dissabte és el passi de fotos de colònies, i que hi esteu totes convidades! Ens trobarem a les 17h a l’esplai i després de visualitzar el vídeo de les colònies, presentarem els nous monitors/es i us explicarem algunes de les sorpreses que ens acompanyaran en aquest any tan especial, d’altres, ja les anireu descobrint vosaltres mateixes…! #viuel50è

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s