43è Fòrum contra la Fam

FCFFRONT2019

Famílies! Com bé sabeu, la setmana del 18 al 24 de febrer es celebra el 43è Forum contra la Fam. Us deixem al final d’aquest post el programa d’activitats que es realitzaran al llarg de la setmana, feu-li un cop d’ull!

Com a esplai, el dia que ens ocupa pròpiament és dissabte, i per tant hem decidit passar-lo tots junts! Per aquelles famílies que no conegueu el Fòrum de la Fam, són un conjunt d’activitats que realitzem amb d’altres entitats de la Parròquia per recaptar fons per l’ONG Mans Unides. Aquí us recordem de manera breu què farem, i en el correu electrònic podeu consultar-ne els detalls.

Dissabte 23 de febrer: Passem tot l’Esplai el dia junts, de 9h a 19h, i dinem tots junts al pati (cal que cada infant se’l porti de casa). Participarem en el torneig de fútbol i bàsquet que s’organitza pel matí, i en el petit o gran fòrum que té lloc per la tarda. És important que cada infant porti 5 euros per tal de destinar-los a l’ONG Mans Unides. Confirmeu l’assistència pels grups de Whatsapp!

Diumenge 24: Es celebra el mercat solidari de 10-14h al parc de Can Miralletes! Encara podeu portar a l’esplai tot d’objectes varis (llibres, joguines, joies, roba…) en bon estat que ja no utilitzeu, i nosaltres li donarem un nou ús. No us ho penseu gaire més perquè únicament us queda el 16 de febrer per a fer les vostres aportacions! Amb aquest gest solidari podrà tenir lloc el mercadillo, que comptarà amb un seguit d’actuacions per tal d’amenitzar la trobada i fer-la més divertida! Tot el benefici recaudat anirà destinat a l’ONG Mans Unides i el preu de compra dels productes serà a la voluntat (mínim 1€).

Us deixem a continuació l’esdeveniment que s’ha creat del mercat solidari al Facebook, que és el següent: https://www.facebook.com/events/288497051813808/ 

Per acabar, tal com us hem dit, adjuntem el programa d’activitats.

FCFTRAS

Animeu-vos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s