El nadal a l’esplai!

Bona tarda famílies!!

S’acosta el nadal i estem molt contents i contentes de dir-vos que… el 15 de desembre celebrem el nadal a l’esplai i que hi esteu tots i totes convidadíssims! A continuació us deixem amb els horaris d’assaig de cada grup d’edat, qualsevol dubte o inconvenient no dubteu en contactar amb nosaltres!

  • Punts: 14.25h
  • Joves: 14.45h
  • Grans: 15.05h
  • Mitjans Grans: 15.25h
  • Mitjans Petits: 15.45h
  • Petits: 16.05h
  • Famílies: 16.25h

El festival començarà a les 17h, i l’obertura de portes es farà 15 minuts abans; per tant, preguem puntualitat! A més a més, si algun grup necessita un vestuari específic, material a dur de casa… els monitors/es corresponents us ho faran saber, no patiu! T’hi esperem!!!

15 desembre.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s