Què és la bústia del 50è?

El curs que ve (2019-2020) l’esplai fa 50 anys!!! És per aquest motiu que vam decidir posar-nos les piles i començar a donar-li voltes al tema de la celebració perquè 50 anys no es fan cada dia! Volem que sigui una celebració especial i plena de tendresa, per tant, vam decidir comptar amb la participació de les famílies, que són elles les que confien en l’esplai i ens ajuden a tirar endavant.

                                                         QUÈ ÉS LA BÚSTIA DEL 50è?

 

La bústia del 50è és un espai obert a tots els subjectes implicats en l’esplai (famílies, exmonitors, infants, parròquia…) que d’una manera o d’una altra, vulguin participar en la preparació del 50è i posar-hi el seu granet de sorra. Cada dissabte després de l’esplai, s’ha deixat en un lloc visible i accessible perquè qui vulgués hi pugués dir la seva i hi diposités la seva idea sobre què li agradaria fer pel 50è: algun concert d’animació infantil, noves samarretes o potser dessuaderes…? Aquest dissabte els monitors i monitores realitzarem la primera reunió sobre el 50è, gràcies per totes les propostes!!! Si encara no has usat la bústia i tens moltes idees que no vols fer esperar… deixa les teves propostes als comentaris!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s