Arriba el mercat solidari!

Bon dia famílies!!
La setmana del 10 al 16 de febrer té lloc el fòrum contra la fam, que com bé sabeu, són un conjunt d’activitats que realitzem amb d’altres entitats de la Parròquia per recaptar fons per l’ONG Mans Unides. Així doncs, us informem que el diumenge 16 de febrer tindrà lloc el mercat solidari de 10-13.30h al parc de Can Miralletes!!
83561296_278082376508489_4624307127719034880_n
Enguany, l’esplai és el tercer any hi participa, però vosaltres com a famílies també us hi podeu sumar! Fins dijous 13 de febrer, podeu portar a l’esplai tot d’objectes varis (llibres, joguines, joies, roba…) en bon estat que ja no utilitzeu, i nosaltres li donarem un nou ús! Podeu venir a deixar-los a l’esplai de dilluns a divendres de 17-22h o bé els dissabtes quan vingueu a deixar/recollir als infants i joves, com és de costum!
Amb aquest gest solidari podrà tenir lloc el mercadillo, que comptarà amb un seguit d’actuacions per tal d’amenitzar la trobada i fer-la més divertida! Tot el benefici recaudat anirà destinat a l’ONG Mans Unides i el preu de compra dels productes serà a la voluntat (mínim 1€).
Us animem a que hi participeu i vingueu amb nosaltres!! Per més informació, us deixem aquí el link de l’esdeveniment que s’ha creat des de Facebook!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s